Spring til indhold

Anti-rynke Obliphicha Creme 50 ml

(3 kundeanmeldelser)

187,00 kr.

Varenummer (SKU): 1102 Kategorier: , Tag:

Anti-rynke Obliphicha Creme 50 ml

En meget fugtgivende og nærende creme baseret på havtornolie, som er kendt for at være en af de mest effektive naturlige olier til at udsætte hudens ældning. Cremen hjælper med at behandle rynker og pigmenteringspletter. Anbefales til brug efter kosmetiske behandlinger.

Ansigts obliphicha cremen SPF-20 indeholder en meget høj koncentration af betakaroten og antioxidant vitaminer såsom C og E. Den

indeholder også essentielle fede olier, omega 3 & 6, sheasmør, calendula olie og aktive Dødehavsmineraler.

Den hjælper med at behandle rynker, hudpletter og tør hud. En regelmæssig brug vil sikre en smidig hud med et sundt og strålende udseende. Cremen kan også anvendes omkring de sarte øjenområder.

Til normal og tør hud.

3 anmeldelser af Anti-rynke Obliphicha Creme 50 ml

  1. Ditte

    Fantastisk creme til ansigtet. Ekstra luksus er, at man er beskyttet i solen med SPF 20 og at den kan bruges omkring øjnene. Lækker duft.

  2. Melanie

    Virkelig en lækker dagcreme. Jeg har brugt den efter en kosmetisk behandling, og den hjalp min hud med at holde mine pigment forandringer nede. Lækker duft og konsistent.

  3. Lia

    Denne creme er meget fugtgivende og dufter fantastisk. Elsker at der også er solfaktor 20 i, så man er beskyttet mod solens stråler fra morgenstunden når cremen er taget på. Bruger den hver dag og kan varmt anbefale den.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *