Spring til indhold

Argan oil hår serum

(4 kundeanmeldelser)

165,00 kr.

Varenummer (SKU): 315 Kategorier: , Tag:

Hår serum Argan olie 50 ml.

Denne hår serum er til behandling af beskadiget hår på grund af overdreven kemiske behandlinger såsom hårfarvning og permanent. Serummet reparerer spaltet hår, fugter og beskytter håret og forhindrer statisk elektricitet. Den genopliver håret og giver det et sundt, glødende udseende.

Denne hår serum indpakker hver hårfiber med et beskyttende lag uden fedtet fornemmelse. Den er beriget med Pro-vitamin B5, E-vitamin, Keratin, Dødehavsmineraler, Obliphicha (Sea Buckthorn) olie, Arganolie, Jojobaolie og hørolie.

Varenr. 315 

4 anmeldelser af Argan oil hår serum

 1. Naja

  Jeg er uddannet frisør, og kan varmt anbefale denne her hår serum. Argan olie er virkelig effektivt til tørt og beskadiget hår. Jeg personligt selv prøvet denne her serum, og den har virkelig genoplivet mit hårs glød, og så fedter den ikke. Kan varmt anbefales.

 2. Gabriella

  Elsker denne hårserum. Det er den bedste jeg har prøvet. Jeg bruger også hårkuren og shampooen med Argan olie. Det har virkelig hjulpet på mit meget skadet hår.

 3. Josefine

  Den bedste hår serum jeg har prøvet og den dufter rigtig dejligt og har en skøn konsistens. Jeg bruger den sammen med Parfumeret keratin hårspray til at give mit hår ekstra forkælelse.

 4. Sofie

  Rigtig god hårserum. Jeg har rigtig langt hår og må derfor pleje det godt for at det ikke spalter og ser tørt ud og der er denne virkelig god.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *