Spring til indhold

BIO SPA – Aromatic oil scrub 350 ml Lemon Grass

(2 kundeanmeldelser)

138,00 kr.

Ikke på lager

Kategori:

BIO SPA – Aromatic oil scrub 350 ml Lemon Grass

Vores hud er konstant udsat for de frie radikaler i luften, det får vores hudceller til at oxidere og miste deres vitalitet. Når vi bliver ældre, bliver kroppens naturlige foryngelsesproces
bremses, og vi har brug for hjælp til at holde vores hud frisk og ung.
Det Døde Havs naturligt mineralsalt hjælper med at skrubbe de døde hudceller af, og når de naturlige olier påføres vil den nye hud føles smuk, afslappet og forfrisket.

DUFT
Vælg mellem: Jordbær, Citrongræs, Yasmin, tang eller Vanilje.

2 anmeldelser af BIO SPA – Aromatic oil scrub 350 ml Lemon Grass

  1. Camilla

    Har lige prøvet den lækre skrub på mine hænder og har fået de lækreste bløde hænder. Hold da op hvor jeg har savnet dette produkt.
    Man bruger produktet over en vask og smører sine hænder ind i saltet og olien. Så ca. i et minuts tid smører man hænderne, neglebånd osv. Herefter skyller man resten af saltet af og dupper hænderne og bruger derefter det overskydende olie på sine hænder og smører sine hænder, fingre og neglebånd med det. Det er SÅ fantastisk en følelse bagefter. Man føler helt at man har fået nye yngre hænder. 😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  2. Liv

    Denne her scrub til hænderne er bare fantastisk og kan varmt anbefales. Hænderne føles så bløde og lækre bagefter og duften er også fantastisk.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *