Spring til indhold

Intensiv hånd- og neglecreme beriget med avocadoolie og Aloe Vera

(5 kundeanmeldelser)

75,00 kr.

Varenummer (SKU): 2224 Kategori: Tag:

Intensiv hånd- og neglecreme beriget med avocadoolie og Aloe Vera 100 ml

En creme med en ikke fedtet konsistens lavet specielt til dine hænder og negle. Den lægger et beskyttende lag for de skadelige påvirkninger af miljøet, såsom soleksponering og rengøringsmidler. Desuden udglatter og blødgør cremen hænderne og styrker knækkede og flossede negle.

Cremen er beriget med avocadoolie, Aloe Vera, olivenolie, kamille og aftenblomstolie. Den indeholder desuden vitaminer A & E og Dødehavsmineraler for at styrke hudens vitalitet og også UV-filtre for at beskytte huden på dine hænder.

 

5 anmeldelser af Intensiv hånd- og neglecreme beriget med avocadoolie og Aloe Vera

 1. Ida

  Rigtig god håndcremer til meget tørre hænder. Den bedste jeg har prøvet.

 2. Sif

  Elsker alt ved denne håndcreme. Lækker duft, lækker konsistens som hurtigt trænger ind og efterlader et par lækre bløde hænder.

 3. Nanna

  Jeg lider rigtig meget af neglerødder/flossede neglebånd. Siden jeg begyndte på denne creme har ikke haft nogen af delene. Den er så lækker både i konsistens og duft. Fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden og efterlader den meget blød.

 4. Lotte

  Rigtig god til meget tørre hænder. Den bedste jeg har prøvet. Jeg gør meget rent. Så har ofte hænderne i vand og så skal der bare god pleje til og her er den virkelig perfekt.

 5. Mille

  Bedste håndcreme der findes

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *