Spring til indhold

Rensende muddermaske beriget med Aloe Vera fra Health & Beauty

(3 kundeanmeldelser)

126,00 kr.

Varenummer (SKU): 112 Kategori: Tag:

Rensende muddermaske beriget med Aloe Vera – 150 ml.

Denne rensende muddermaske renser dybt. Den er baseret på naturligt Dead Sea-mudder.

Masken er beriget med Aloe Vera, Jojobaolie, olivenolie og aktive Dødehavsmineraler. Masken renser huden uden at udtørre den, indsnævrer porerne og absorberer overskydende olie og rester af make-up. Brug af denne rensende maske afslapper huden, beroliger og forbedrer hudens struktur samt efterlader huden forynget med et mat og glat udseende. Masken bidrager til den mest effektive absorbtion af de essentielle skønhedsingredienser. Resultatet: yngre og ren hud.

Den er velegnet til alle hudtyper og især til fedtet hud.

Brugsanvisning: 1-2 gange om ugen, helst efter peeling, påfør et godt lag i ansigtet og masser det godt ind i hele ansigtet, undgå kontakt med øjnene, vent 5 minutter og skyl med lunkent vand. For at fuldende behandlingen, påfør ansigtstonic og fugtighedscreme.

 

3 anmeldelser af Rensende muddermaske beriget med Aloe Vera fra Health & Beauty

  1. Lisette

    Jeg lider af meget fedtet hud, men med denne maske føler jeg virkelig at jeg får renset min hud igennem og derved forebygger urenheder.

  2. Manja

    Elsker alt ved denne rensende muddermaske. Den efterlader virkelig huden beroliget og dufter fantastisk. Slut med fedtet hud og urenheder. Jeg bruger altid Makeup fjerner servietter for at være sikker på, at der ikke er makeup rester på huden inden brug.

  3. Ida

    Får den mest lækre hud bagefter

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *