Spring til indhold

Havtorne hårshampoo

(2 kundeanmeldelser)

125,00 kr.

Varenummer (SKU): 319 Kategorier: , Tag:

Havtorn-behandlings shampoo til tørt og farvet hår.

Håret er et af de mest bemærkelsesværdige træk ved dit udseende og kræver konstant pleje. På grund af klimaforhold, hormonelle ændringer, kemikalier mm. bliver håret tyndt, tørt, spalter, og farven falmer.

Denne Havtorn behandlingsshampoo er skabt til at behandle og beskytte dit hår mod disse skadelige ting.
Denne shampoo indeholder høje koncentrationer af havtorneolie, der er kendt for sine unikke hårplejekvaliteter. Den er også beriget med aromatiske olier, E-vitamin, Pro-vitamin B5, solfilter og Dødehavsmineraler til reparation og styrkelse af genopbygning af hårfibre. Den unikke kombination af ingredienser, der inkluderer jojobaolie, gulerodsolie, druefrøolie, mandelolie, olivenolie, arganolie og honning, trænger ind i hovedbunden og nærer håret, styrker det og holder farven fra at falme samt efterlader håret blødt, fleksibel og sundt. Indeholder U.V. filter.

Anbefales til tørt og farvet hår samt til folk, der fælder meget.
Velegnet til hele familien til daglig brug.
Meget drøj i brug og indeholder ikke parabener

Varenr. 324, 400 ml pris 80 kr.

Varenr. 319, 780 ml – pris 125 kr.

2 anmeldelser af Havtorne hårshampoo

  1. Randy

    Jeg er så glad for denne her shampoo. Jeg lider af en kløende/irriteret hårbund, og det her er den eneste shampoo der har kunne afhjælpe det. Jeg bruger den sammen med havtorne balsam.

  2. Kimmy

    Bare en lækker shampoo! Den kan varmt anbefales, især hvis du, ligesom mig, fælder meget. Den dufter skønt og efterlader håret fantastik blødt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *